Mon to Fri : 9:00am to 6:00pm
Fairview Ave, El Monte, CA 91732
Foto

Wij kopen uw klassieke auto!

Wij zijn doorlopend op zoek naar klassieke auto's in elke staat voor onze klantenkring. Omdat wij wereldwijd verkopen kunnen we u ook de beste prijs geven voor uw auto.

Wij bieden u twee mogelijkheden:

1. U verkoopt uw klassieke auto aan ons.

2. Wij nemen uw auto in consignatie.

1. VERKOOP AAN ONS

Wij doen direct een bod en betalen u een correcte prijs. Wij betalen de aankoopprijs direct aan u uit en handelen alle formaliteiten af. In alle discretie.

2. CONSIGNATIE

Wij kunnen voor u uw klassieke auto in consignatie verkopen. U krijgt dan een hogere prijs omdat wij niet in uw auto hoeven investeren. Dit betekent dat wij uw klassieker op de markt brengen via onze verkoopkanalen en wij uw auto op onze website plaatsen en onder de aandacht van potentiele kopers brengen.

Door onze goede wereldwijde contacten en goede verkoopvoorbereiding kunnen wij vaak een hogere verkoopprijs realiseren als u dat zelf zou kunnen, zelfs als u er onze kosten er vanaf haalt!

U hebt niet rechtstreeks met potentiele kopers te maken en ontvangt dus geen telefoontjes op ongepaste momenten en krijgt geen vreemde mensen bij u aan huis. Uiteraard spreken we van tevoren een vaste prijs met u af zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Daardoor hebben wij ook de mogelijkheid om een (klassieke) auto in te ruilen; dit vergroot uw verkoopkansen aanmerkelijk. Potentiele kopers voor uw klassieke auto hebben vaak zelf een klassieke auto die ze graag weer verkocht zouden hebben voordat ze tot aankoop van een andere klassieke auto overgaan. Bij ons kan dit.

Wij handelen voor u alle formaliteiten af, zorgen voor de overschrijving van het kenteken en zorgen ervoor dat uw auto pas overgedragen wordt aan de koper nadat de volledige betaling is ontvangen.

Wilt u meer informatie bel dan met Leon van Erve op +31-6-23-362063 of stuur een mail met informatie, foto's en uw prijsidee naar info@deleonclassiccars.nl

          Heeft u vragen?