Mon to Fri : 9:00am to 6:00pm
Fairview Ave, El Monte, CA 91732
Foto

Klassieke auto beurzen


Techno Classica in Essen

De grootste overdekte beurs voor klassieke auto’s ter wereld is HET evenement voor klassieke autos in Europa maar trekt bezoeker uit de hele wereld. Een keer per jaar, meestal in april, komen oltimerfanaten, liefhebbers en dealers naar Essen in Duitsland. Op deze beurs vindt U circa 2500 oldtimers stand met gereedschappen en boeken. Deze beurs duurt van woensdag middag tot zondag en is altijd zeer druk bezocht. DeLeon Classic Cars is uiteraard elk jaar aanwezig op deze beurs. Trefwoorden: Techno Classica, oldtimerbeurs Essen, Essen Classic Cars Fair, Essen oldtimers.

Interclassics Maastricht.

De Interclassics in Maastricht is al jaren DE beurs van Nederland. Dit jaar eenmalig een editie in September maar normaal altijd in Januari. Op deze beurs vindt U Nederlands mooiste klassieke autos bij elkaar van Porsche, Ferrari, Jaguar, Aston Martin. Deze beurs is van donderdag tot zondag. Ook op deze beurs is DeLeon Classic Cars altijd aanwezig. Trefwoorden: Interclassics, klassieker beurs Maastricht, oldtimerbeurs Maastricht, klassiekerbeurs Maastricht.

Interclassics Brussel.

De Interclassics Brussel wordt gehouden in het ExpoCenter op de Heizel en is de grootste en belangrijkste beurs van Belgie. Deze beurs wordt druk bezocht door bezoekers uit Belgie maar ook uit Duitsland, Luxemburg, Nederland en Frankrijk. Wij van DeLeon Classic Cars zijn elk jaar aanzweigt op deze beurs met een selectie van onze mooiste autos. Trefwoorden: Interclassics, klassieker beurs Brussel, oldtimerbeurs Brussel, klassiekerbeurs Brussel.

          Heeft u vragen?