Mon to Fri : 9:00am to 6:00pm
Fairview Ave, El Monte, CA 91732
Foto

Investeren in klassieke autos

De afgelopen jaren zijn de prijzen van klassieke auto's sterk gestegen. Of dat in de toekomst ook zo zal zijn weet natuurlijk niemand maar de voortekenen zijn uitstekend te noemen. Er worden op veilingen steeds nieuwe recordprijzen betaald voor klassieke auto's. Klassieke auto's worden over de hele wereld verkocht. Dit is ook belangrijk als u uw investering weer ten gelde wilt maken. Door de wereldwijde belangstelling voor klassieke auto's hebt u immers ook een spreiding van uw risico: het zal niet snel overal terwereld economisch slecht gaan!

GERESTAUREERDE KLASSIEKERS

Veel mensen denken dat indien ze willen investeren in een klassieke auto dat ze een goed origineel of een volledig gerestaureerd exemplaar moeten kopen. Dat kan maar is zeker niet nodig. Een volledig gerestaureerde auto wordt vaak alleen voor shows gebruikt waar hij in een gesloten aanhanger naar toe gaaten waarna hij weer terug gaat naar zijn stalling. Deze heeft toch regelmatig wat beweging nodig en onderhoud. Gaat u er echt mee rijden dan gaat de kwaliteit van de auto achteruit.

DRIVERSQUALITY

Een mooie driversquality klassieker is een investerinbg waar u naast een mogelijke waardestijging ook rendement krijgt in de vorm van rijplezier. Er is niets leuker dan met een klassieke auto rondrijden en op een terrasje gaan zitten of een clubevenement gaan.

RESTAURATIEAUTO'S

De meeste mensen denken dat een auto die gerestaureerd moet worden niet als investering kan dienen. Dat is echter niet waar. Ook ongerestaureede klassieke auto's gaan ook in prijs omhoog. U moet wel zorgen dat u een goede droge stalling hebt. U hebt weliswaar geen rendement in de vorm van rijplezier maar u hebt er ook geen onderhoud aan. Dat is ook een voordeel.

          Heeft u vragen?